logopng

U17: AC Villám – Törökbálint 15-3(6-1)

U17: AC Villám – Törökbálint 15-3(6-1)

AC Villám: Hegedűs – Konkoly, Kocsis, Széwald P., Széwald L. Cserék: Czibula, Tóth, Czirják (K), Ökrös.

Gólszerzők: Széwald Lóri (5), Czibula Márkó (4), Kocsis Zsombi (3), Ökrös Dávid (2), Széwald Peti

Az utolsó játéknap második mérkőzése végre felszabadult örömfocit hozott. Igaz, az első percekben izgulni kellett, mert kimaradt néhány lehetőség, a Törökbálint pedig vezetést szerzett, ez akár rá is nyomhatta volna bélyegét a találkozóra, de hála Istennek, nem így történt. Zsombi egyenlítése után gyorsan elhúzott a Villám néhány góllal, onnantól kezdve pedig tényleg örömjátékká változott a meccs. Természetesen akadtak megmosolyogtató jelenetek, láthatott mindenki bosszantó megoldásokat, gyatra kivitelezéseket is, de ezek eltörpültek a szenzáció mellett.

Igen, ez valódi szenzáció volt. Tizenöt gólt lőtt a gárda, miközben kimaradt temérdek ziccer, illetve elképesztő támadásokat nem sikerült góllal befejezni.

Guti Dávid: Nagyon nem kell megmagyarázni semmit. Majdnem minden bejött, csodaszép dolgokat láttunk. Petinek máris odaadtam volna a 2023 év játékosa díjat, mert elképesztő szituációban ollózott keresztlécet. Ha bemegy, máris megyek a serleges boltba. Szerettem volna, ha gyakorlunk bizonyos elemeket, de sajnos nem sikerült ilyen szituációkból helyzeteket kialakítani. Vagyis talán egy gólt lőttünk belőle, de még szebb lett volna, ha van ilyenből több is. Mindenki a helyén volt, mindenki hozzátette azt, amit kellett. Nem nagyon volt gyenge pont, szóval hatalmas taps és gratuláció mindenkinek! A Törökbálintnak további sok sikert kívánok!